Kore Dizi Yorumum – Hotel King

Herkese Merhaba,

Nisan ayında izlediğim 2. Dizi ise Hotel King.

Bu diziyi seçme sebebim ise başrol oyuncusu Lee Dong Wook namı diğer Wooki’yi çok sevmem.. Tabi ki oyunculuğunu çok seviyorumJ Eee biraz da yakışıklı olabilir tabi itiraf edeyimJ

Dizide; Otel Canavarı olarak adlandırılan ve Ciel Otelin Müdürü olan Cha Jae Wan isimli ana karakterimizin çok kötü acı dolu bir geçmişi vardır ve Ciel otele gelmesinin ve orada genel müdür olmasının da  bir amacı vardır. O sırada Ciel Otelin başkanı esrarengiz bir biçimde ölür. Ama başkanın biricik kızı Ah Mo Ne ortaya çıkar ve babasının yerine geçerek otelin kötü gidişine dur demek ister. Bu konuda da elinden ne geliyorsa yapsa da otelde dönen entrikaların ortasında kalır ve başarılı olamaz.
Bundan sonra da dizi daha da ilginçleşir. Başta Birbirlerinden nefret eden Ah Mo Ne ve Cha Jae Wan birbirlerine aşık olurlar. Ama onlar babaları aynı anneleri farklı kardeştirler aslında. Aman Allah’ım neler oluyor böyle derken… neyse dizinin konusunu tamamen anlatmak istemiyorum sihri kaçmasın ve izlemek isteyen arkadaşlara da bu kadar spoiler yeter sanırımJ

Evet gördüğünüz gibi karşınızda entrikalarla dolu klasik bir Kore Dramı durmaktadır. Dizi toplamda 32 bölüm ve ben dizide 32 bölüm boyunca gülümsediğim tek bir an hatırlamıyorum. Ama heyecan dorukta izleyeceğiniz ve hele ki karakterlerle bütünleşirseniz eğer onlarla acılara, gözyaşlarına, isyanlara boğulacağınız bir dizi olmuş Hotel King.

Ben oyunculukları çok beğendim. Hiçbir yerde yapmacık bir oyunculuk ya da bu da olmamış dediğim bir sahne yoktu. Dizinin kurgusu çok iyiydi ve hiçbir yerde birbiriyle anlamsız bir bağlam yoktu. Eğer dram/gizem/aşk/aile türündeki yapımları seviyorsanız kaçırmayın derim.

yeppudaa.com'a bir kez daha sonsuz teşekkürler...


Diziden birkaç fotoğrafta aşağıda;

                                                  Yakışıklı ve Güzel başrol oyuncularımız;

lee dong wook

hotel king

hotel king

lee dong wook

hotel king

Baharın içinizi ısıttığı çok güzel günler diliyorum....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...